Νέα

ΑΡΘΡΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ Δ.Ε.Θ. - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

ΑΡΘΡΟ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΓΙΑ Δ.Ε.Θ. - ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ

Η NRG – ORION A.E.T.E. ΕΔΡΑΙΩΝΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΠΟΥ ΥΛΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ ΕΡΓΑ.

Η NRG-ORION A.E.T.E. με την προσφάτως υπογραφή συμβάσεως έργου με την εταιρία – παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά «ENERBAK» «turn key project», ισχύος 985,6 kWp εδραιώνεται πλέον ως market leader στον χώρο των μεγάλων φωτοβολταϊκών έργων. Με τα ήδη κατασκευασμένα 2 μεγάλα έργα «ΦΩΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ» ισχύος 399,96kWp, το οποίο λειτουργεί εδώ και 3 χρόνια και το έργο της εταιρίας «KRONOS SUN ENERGY» ισχύος 1,5MWp, το οποίο λειτουργεί εδώ και 1 χρόνο προστίθεται στον κατάλογο των έργων το παραπάνω έργο που ήδη έχει ξεκινήσει να υλοποιείται στο νομό Τρικάλων.

Η εμπιστοσύνη που έχουν δείξει οι μεγάλοι επενδυτές – παραγωγοί ενέργειας από φωτοβολταϊκά στο όνομα της NRG – ORION A.E.T.E. τους δικαιώνει, αφού οι αποδόσεις των έργων είναι κορυφαίες για τις περιοχές που βρίσκονται. Ενδεικτικά μπορούμε να αναφέρουμε ότι το έργο της «ΦΩΤΟΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟΥ» μετά από 3 χρόνια αδιαλείπτως λειτουργίας παρήγαγε 1.725.000kWh ή 1437,50kWh/kWp/έτος.

Η παραπάνω απόδοση σε σχέση με την εγγυημένη απόδοση βάσει προγράμματος προσομοίωσης PVSOL είναι κατά 26,3% περισσότερη. Η συντήρηση των έργων είναι η ελάχιστη και οι βλάβες – προβλήματα μηδενικά.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ «ENERBAK»

Η εταιρία «ENERBAK» είναι ο πρώτος πελάτης της NRG – ORION A.E.T.E.. Το πρώτο έργο ισχύος 59,85kWp συνδέθηκε 01/02/2008 και λειτουργεί μέχρι σήμερα με κορυφαίες αποδόσεις χωρίς κανένα πρόβλημα ή βλάβη. Τα επόμενα έργα που υλοποίησε η NRG – ORION Α.Ε.Τ.Ε. για λογαριασμό της «ENERBAK» ήταν 2 μονάδες ισχύος 99kWp, 1 μονάδα ισχύος 19,80kWp και 1 μονάδα ισχύος 9,9kWp.

Όλες οι φωτοβολταϊκές μονάδες λειτουργούν εδώ και πολύ καιρό και βρίσκονται εγκατεστημένες σε γήπεδο ιδιοκτησίας της εταιρίας «ENERBAK» ενώ η μονάδα ισχύος 9,9kWp βρίσκεται σε στέγη παλαιού κτιρίου.

Μαζί με το έργο ισχύος 985,6kWp η NRG – ORION Α.Ε.Τ.Ε. έχει αναλάβει και μια στέγη παλαιού κτιρίου 50,82kWp ως μέρος του συνολικού επενδυτικού έργου άνω του 1MWp.

Με εξαίρεση το πρώτο έργο ισχύος 59,85kWp σε όλα τα υπόλοιπα έργα έχουν χρησιμοποιηθεί και θα χρησιμοποιηθούν πλαίσια της εταιρίας SOLON SE, μετατροπείς ρεύματος της εταιρίας SMA και βάσεις στήριξης της εταιρίας SCHLETTER.

ΕΠΟΜΕΝΑ ΕΡΓΑ:

Η εταιρία έχει αναλάβει την υλοποίηση έργων στην Κω και στην Λέσβο συνολικής ισχύος 1,05MWp, τα οποία θα ξεκινήσουν να κατασκευάζονται μετά την ολοκλήρωση των έργων της εταιρίας «ENERBAK».

NRG-ORION

Γραφείo, Εργαστήριο & Πιλοτικός σταθμός:
Βαθύλακκος, 57 011, Θεσσαλονίκη
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Γραφεία:
Βαλαωρίτου 20, Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Εγγραφή Newsletter