Νέα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» ΜΑΡΤΙΟΣ

NRG-ORION

ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΑΠΟ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ

«Από τις αρχές του 2006, η NRG-ORION δραστηριοποιήθηκε δυναμικά στον τομέα παραγωγής ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά συστήματα, αξιοποιώντας την μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της και την υποδομή που διέθετε στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας».

Τα παραπάνω επισημαίνει ο κ. Θεοδόσιος Ματόπουλος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας παρουσιάζοντας τη δραστηριότητα της NRG-ORION που ξεκίνησε το 1999 με αντικείμενο την εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, κυρίως σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Όπως αναφέρεται η εταιρεία «έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα και στην παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς με κύριο σκοπό να προτείνει στους υποψήφιους πελάτες της, τις βέλτιστες τεχνοοικονομικά λύσεις με κύρια προτεραιότητα την ποιότητα τόσο στη χρήσης των πρώτων υλών όσο και στη διαδικασία της εγκατάστασης.

Πολύ μεγάλη έμφαση δίνει στο σωστό σχεδιασμό του φωτοβολταϊκού σταθμού. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Εργαστήριο συναρμολόγησης ηλεκτρολογικών πινάκων – πεδίων, πιλοτικός φωτοβολταϊκός σταθμός και αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται πλέον πλησίον των γραφείων Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βαθύλακκος.

NRG-ORION

Γραφείo, Εργαστήριο & Πιλοτικός σταθμός:
Βαθύλακκος, 57 011, Θεσσαλονίκη
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Γραφεία:
Βαλαωρίτου 20, Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Εγγραφή Newsletter