Νέα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΗΜΕΡΗΣΙΑ» "ΕΝΈΡΓΕΙΑ" ΜΑΡΤΙΟΣ

NRG-ORION

Δυναμικό "παρών"στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ*

 

Η NRG ORION ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1999. Αντικέιμενό της ήταν η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, κυρίως σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Από τις αρχές του 2006 η NRG ORION δραστηριοποιήθηκε δυναμικά στον τομέα παραγωγής ενέργειας από τα φωτοβολταίκά σσυστήματα, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της και την υποδομή που διέθετε στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ταυτόχρονα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού της, αλλά και στην παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς με κύριο σκοπό να προτείνει στους υποψήφιους πελάτες της τις βέλτιστες τεχνοοικονομικά λύσεις με κύρια προτεραιότητα την ποιότητα τόσο στη χρήση των πρώτων υλών όσο και στη διαδικασία της εγκατάστασης.

Πολύ μεγάλη έμφαση δίνει στο σωστό σχεδιασμό του φωτοβολταικού σταθμού. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη. Εργαστήριο συναρμολόγησης ηλεκτρολογικών πινάκων - πεδίων, πιλοτικός φωτοβολταϊκός σταθμός και αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται πλησίον των γραφείων Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βαθύλακκος. Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας, μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, που συμπληρώνουν την τεχνογνωσία της.

ΕΡΕΥΝΑ & ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Τη διαφορετική συμπεριφορά αντιστροφέων δύο κορυφαίων κατα-σκευαστών με τα συστήματα απομακρυσμένης επικοινωνίας τους.

Η NRG ORION μεριμνά συνεχώς για τη συνεχή εκπαίδευση του στελεχιακού δυναμικού της. Πέρα όμως από την εκπαίδευση, στόχος της εταιρείας είναι η πιλοτική εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες περιβάλλοντος, τεχνολογιών που υφίστανται σήμερα στο χώρο των φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Δεδομένου ότι σε μια χώρα όπως είναι η Ελλάδα, η οποία χαρακτηρίζεται από ηλιοφάνεια, υψηλές θερμοκρασίες, ανομβρία και σκόνη, η πιλοτική εφαρμογή σε πραγματικές συνθήκες περιβάλλοντος και σε συνδυασμό με την υπαρξη μετεωρολογικού σταθμού συμβάλλει σημαντικά στην τελειοποίηση του σχεδιασμού όπως αυτός προκύπτει από διάφορα πιστοποιημένα προγράμματα προσομοίωσης.

Παράλληλα διασταυρώνεται και η αξιοπιστία των εταιρειών παραγωγής φωτοβολταϊκών συστημάτων.

NRG-ORION

Γραφείo, Εργαστήριο & Πιλοτικός σταθμός:
Βαθύλακκος, 57 011, Θεσσαλονίκη
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Γραφεία:
Βαλαωρίτου 20, Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Εγγραφή Newsletter