Νέα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ» - ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ

NRG ORION - ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΗ ΑΥΞΗΣΗ ΠΩΛΗΣΕΩΝ

 

Εξειδίκευση στα μεγάλα φωτοβολταϊκά συστήματα

Υψηλούς ρυθμούς ανάπτυξης πέτυχε το 2010 η NRG-ORION Α.Ε.Τ.Ε., με τον κύκλο εργασιών να ανέρχεται στα 11,5 εκατ. ευρώ, έναντι μόλις 3 εκατ. ευρώ της προηγούμενης χρονιάς.

Η εταιρία, που εξειδικεύεται στα μεγάλα φωτοβολταϊκά συστήματα όπως και στην εμπορία προϊόντων για μικρά έργα, μέσα στον επόμενο μήνα, ενισχύει την εμπορική της δραστηριότητα, με τη δημιουργία ενός e-shop που θα λειτουργεί μέσα από το δικό της website.

Η NRG-ORION, έχει κατασκευάσει 63 έργα συνολικής ισχύος 4,4 ΜW, τα οποία βρίσκονται σε παραγωγή, ενώ υλοποιεί άλλα 5, μικρά έργα, συνολικής ισχύος 100kW.

Όπως εξηγεί ο πρόεδρος και δ/νων σύμβουλος της εταιρίας Θεοδόσιος Ματόπουλος, η κατακόρυφη αύξηση των πωλήσεων το 2010, οφειλόταν στην έκδοση μεγάλου αριθμού αδειών όπως και στην επί χρόνια παρουσία της εταιρίας στον κλάδο της ενέργειας ( έτος ίδρυσης το 1999), με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά. Σημειωτέον ότι η εταιρία είναι ο μεγαλύτερος συνεργάτης της γερμανικής Solon (φωτοβολταϊκά στοιχεία) στη χώρα μας, με το 95% της αγοράς, όπως και ένας από τους μεγαλύτερους συνεργάτες της SMA (μετατροπείς).

Το μεγαλύτερο έργο

Η NRG-ORION τον Οκτώβριο του 2010 ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο έργο που έχει κατασκευασθεί στην Ελλάδα με συστήματα παρακολούθησης του ηλίου, ισχύος 1,5 MWpγια λογαριασμό της εταιρίας KronosSunEnergy, θυγατρική της βιομηχανίας τροφίμων Κρόνος Α.Ε.

Η εταιρία, που επιτυγχάνει μεγάλες εκπτώσεις από τις βιομηχανίες μερών φωτοβολταϊκών συστημάτων, ως κατασκευάστρια μεγάλων έργων, θα επιδιώξει εμπορικά, με το e-shop προϊόντων, να προσφέρει φιλικότερες τιμές σε ιδιώτες και εγκαταστάτες που επιθυμούν να αξιοποιήσουν προγράμματα όπως το «φωτοβολταϊκά στις στέγες»

NRG-ORION

Γραφείo, Εργαστήριο & Πιλοτικός σταθμός:
Βαθύλακκος, 57 011, Θεσσαλονίκη
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Γραφεία:
Βαλαωρίτου 20, Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Εγγραφή Newsletter