Νέα

«ENERGY RES» ΜΑΡΤΙΟΣ

NRG ORION

η Διεθνή Έκθεση Εξοικονόμησης & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας

Σημαντική παρουσία είχε η εταιρεία NRG-ORION στη 1η Διεθνή Έκθεση Εξοικονόμησης & Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στην Ελλάδα και τη ΝΑ Ευρώπη με την επωνυμία EnergyReS '07, η οποία πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 8 μέχρι 11 Μαρτίου στο εκθεσιακό κέντρο του πρώην Ανατολικού Αεροδρομίου στο Ελληνικό.

Την έκθεση εγκαινίασε ο υπουργός Ανάπτυξης κ. Δημήτρης Σιούφας, ο οποίος επισκέφθηκε και το περίπτερο της εταιρείας και είχε μια σύντομη συζήτηση με τη διοίκηση της NRG-ORION.

Το περίπτερο της εταιρείας βρισκόταν στο πιο κεντρικό σημείο του εκθεσιακού κέντρου ενώ εντός του περιπτέρου είχε διαμορφωθεί ειδικός χώρος για παρουσιάσεις και συναντήσεις με τους πελάτες της εταιρίας.

Η NRG-ORION, εξουσιοδοτημένος διανομέας της εταιρείας IBC SOLAR στην Ελλάδα παρουσίασε τη μεγάλη ποικιλία των προϊόντων και τη τεχνολογία της μεγάλης γερμανικής εταιρείας για την παραγωγή ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.

Στα πλαίσια της Έκθεσης στις ημερίδες που πραγματοποιήθηκαν ο Τεχνικός Δ/ντης της εταιρείας κος Σωτήρης Μποζακτσόγλου παρουσίασε και ανέλυσε το θέμα : "Εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας στη Βιομηχανία".

Επίσης σε ημερίδα στις 11/03 η Υπεύθυνη Προώθησης Έργων κα Τόδη Θεοδώρα έκανε μια αναλυτική παρουσίαση της εταιρείας και της δυναμικής της παρουσίας στο χώρο της εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και των έργων παραγωγής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα.

NRG-ORION

Γραφείo, Εργαστήριο & Πιλοτικός σταθμός:
Βαθύλακκος, 57 011, Θεσσαλονίκη
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Γραφεία:
Βαλαωρίτου 20, Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Εγγραφή Newsletter