Νέα

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ» MΑΪΟΣ

NRG-ORION

ολοκληρώθηκαν εννέα έργα το 2008

Την ολοκλήρωση εννέα ενεργειακών έργων κατέγραψε στο ενεργητικό της για το 2008 η εταιρεία NRG ORION. Πρόκειται για την αποπεράτωση και τη σύνδεση με επιτυχία στο δίκτυο της ΔΕΗ έργων, τα οποία θα αποδίδουν συνολική ισχύ 1,076 μεγαβατ.

Παράλληλα η εταιρεία βρίσκεται στη φάση κατασκευής άλλων τριών έργων τα οποία αναμένεται να ολοκληρωθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα και θα αποδίδουν συνολική ισχύ 297 κιλοβατ.

Η εταιρεία NRG-ORION ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1999.

Αντικείμενό της ήταν η εκοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, η οποία επιτυγχάνονταν με τη βελτίωση της ποιότητας του ηλεκτρικού ρεύματος σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις.

Από τις αρχές του 2006 η NRG-ORION δραστηριοποιήθηκε δυναμικά στον τομέα παραγωγής ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά συστήματα αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της και την δομή που διέθετε στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ταυτόχρονα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού της αλλά και στην παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς με κύριο σκοπό να προτείνει στους υποψηφίους πελάτες της τιε βέλτιστες τεχνικοοικονομικά λύσεις με βασική προτεραιότητα την ποιότητα.

Η εταιρεία διαθέτει γραφεία στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και την Πάτρα.

Ακόμη διαθέτει εργαστήριο συναρμολόγησης ηλεκτρολογικών πινάκων-πεδίων, πιλοτικό φωτοβολταϊκό σταθμό και αποθηκευτικούς χώρους κοντά στα γραφεία της Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βαθύλακκος.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών που συμπληρώνουν την τεχνογνωσία της.

NRG-ORION

Γραφείo, Εργαστήριο & Πιλοτικός σταθμός:
Βαθύλακκος, 57 011, Θεσσαλονίκη
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Γραφεία:
Βαλαωρίτου 20, Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.graegean@nrg-orion.gr

Εγγραφή Newsletter