Νέα

Πρωτοποριακές λύσεις για φωτοβολταϊκά συστήματα ΜΑΪΟΣ

Η NRG-ORION ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1999. Αντικείμενό της ήταν η εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας, κυρίως σε βιομηχανικές εγκαταστάσεις. Από τις αρχές του 2006, η Nrg- Orion δραστηριοποιήθηκε δυναμικά στον τομέα παραγωγής ενέργειας από τα φωτοβολταϊκά συστήματα, αξιοποιώντας τη μακρόχρονη εμπειρία των στελεχών της και την υποδομή που διέθετε στον τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας.

Ταυτόχρονα έδωσε ιδιαίτερη βαρύτητα στη συνεχή εκπαίδευση του τεχνικού προσωπικού της, αλλά και στην παρακολούθηση των εξελίξεων της αγοράς με κύριο σκοπό να προτείνει στους υποψήφιους πελάτες της, τις βέλτιστες τεχνοοικονομικά λύσεις με κύρια προτεραιότητα την ποιότητα τόσο στην χρήση των πρώτων υλών όσο και στη διαδικασία της εγκατάστασης.

Πολύ μεγάλη έμφαση δίνει στο σωστό σχεδιασμό του φωτοβολταϊκού σταθμού. Η εταιρεία διαθέτει γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εργαστήριο συναρμολόγησης ηλεκτρολογικών πινάκων – πεδίων, πιλοτικός φωτοβολταϊκός σταθμός και αποθηκευτικοί χώροι βρίσκονται πλησίον των γραφείων Θεσσαλονίκης στην περιοχή Βαθύλακκος.

Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή προϊόντων και υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και αξίας, μέσω της συνεχούς έρευνας και ανάπτυξης νέων τεχνολογιών, που συμπληρώνουν την τεχνογνωσία της. Στο πλαίσιο συνεχούς ανάπτυξης η εταιρεία συμμετέχει και σε μεγάλες εκθέσεις όπως στην 1η Διεθνή Έκθεση Ecotech 2008 (23 - 26/05 στο EXPO-ATHENS) καθώς και στην 3η Διεθνή Έκθεση ENERTHECH 2008 (20- 23/11 στο εκθεσιακό κέντρο MEC).

NRG-ORION

Γραφείo, Εργαστήριο & Πιλοτικός σταθμός:
Βαθύλακκος, 57 011, Θεσσαλονίκη
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.gr

Γραφεία:
Βαλαωρίτου 20, Θεσσαλονίκη, 546 25
Τηλ: (+30) 231 0566511
e-mail: info@nrg-orion.gr

Εγγραφή Newsletter